Pamantul de Padure

Va recomandam cu incredere pamant de padure.

Calitatea pamantului ‚Äúcuprinde proprietńÉ»õile biologice, ¬†fizice si chimice¬†ale solului “.

Aceste proprietati determina capacitatea pamantului de a efectua o varietate de functii care plantele le cer pentru o dezvolatre benefica si armonioasa.

Pamantul de padure indeplineste toate aceste conditii, fiind o sursa inedita de hrana pentru plante, acesta putand fi folosit singur dar si cu amestec pentru plantele din solar, sera sau gradina fie ea de legume sau de flori.

Cand vorbim despre pamant de padure, trebuie sa stiti ca este un pamant bogat in minerale, are un continut bogat de resturi vegetale nedescompuse integral. 

Un pamant de padure se obtine prin descompunerea litiererei din padure, formata din frunze, ierburi, ramuri si este foarte bogat in humus si flora microbiana.

Pamantul de padure este o solutie pentru cine doreste sa fortifice solul din sera, solar, gradina sau orice suprafata ce trebuie cultivata.

Pamantul de padure se ia de sub arbori, de la suprafata pana la adancimea de aproximativ 10 centimetri, √ģmpreuna cu o parte din resturile vegetale de deasupra. Se foloseste imediat, sau ¬†dupa 1-2 ani de depozitare.

As Construct Srl vinde si transporta la cerere, pamant de padure de cea mai buna caliatate.

 

[envira-gallery id=”247″]