Pamantul Vegetal

Tipul de pamant poate determina cresterea si dezvoltarea plantelorĀ . Un pamant de calitateĀ va usureaza munca si efortul, deoarece va puteti pregati terenul Ć®n mod corespunzător cu ajutorul nostru.

As Construct SrlĀ va pune la dispozitie pamantul vegetal, careĀ este benefic deoarece are calitatile necesare cresterii si dezvoltarii plantelor, fiind unĀ sol fertil in care apa se scurge liber Ā siĀ se manipuleaza cu usurinta.

Plantele au nevoie de cel mai bun sol pentru a fi hranite, iar pentru a avea rezultate remarcabile , solitia este : un pamant vegetal de calitate.

Un pamantĀ bun produce recolte sanatoase si puternice capabile sa reziste la atacuri de daunatori și boli.

Pamantul vegetal este folosit ca adjuvant al altor elemente din gradina dumneavoastra si anume pentru amenajarea gazonului, la plantarea florilor, al coniferelor, plantelor aromatice, pentru amenajarea unei gradini de legume, si altele.

De la caz la caz, pamantul vegetal poateĀ fi imbunatatit cu turba, nisip, pietris, etc.

Pamantul vegetal pentru plantele Bio

Practica cultivarii plantelor Ć®n cadrul alternativelor ā€žbioā€œ se bazeaza pe valorificarea la maxim a fertilitatii economice si relative a pamantului.

Pamanturile cele mai indicate (normale) pentru practicarea agriculturii biologice sunt cele vegetale, deoarece au Ʈn compunerea lor argilă 20-30 % , nisip 50-70 %, calcar 5-10 %, humus 5-10 %.

[envira-gallery id=”145″]