Pamant vegetal

Pamantul Vegetal

Tipul de pamant poate determina cresterea si dezvoltarea plantelor . Un pamant de calitate va usureaza munca si efortul, deoarece va puteti pregati terenul în mod corespunzător cu ajutorul nostru.

As Construct Srl va pune la dispozitie pamantul vegetal, care este benefic deoarece are calitatile necesare cresterii si dezvoltarii plantelor.Este un sol fertil in care apa se scurge liber  si se manipuleaza cu usurinta. 

Plantele au nevoie de cel mai bun sol pentru a fi hranite. Pentru a avea rezultate remarcabile , solutia este : un pamant vegetal de calitate.

Un pamant bun produce recolte sanatoase si puternice capabile sa reziste la atacuri de daunatori și boli.

Pamantul vegetal este folosit ca adjuvant al altor elemente din gradina dumneavoastra .De asemenea este ideal pentru amenajarea gazonului, la plantarea florilor si al coniferelor. La fel il puteti folosi si pentru plantele aromatice, pentru amenajarea unei gradini de legume si altele. 

De la caz la caz, pamantul vegetal poate fi imbunatatit cu turba, nisip, pietris, etc.

Pamantul vegetal pentru plantele Bio

Practica cultivarii plantelor în cadrul alternativelor „bio“ se bazeaza pe valorificarea la maxim a fertilitatii economice si relative a pamantului.

Pamanturile cele mai indicate (normale) pentru practicarea agriculturii biologice sunt cele vegetale, deoarece au în compunerea lor argilă 20-30 % , nisip 50-70 %, calcar 5-10 %, humus 5-10 %.