PAMANTUL VEGETAL

AS CONSTRUCT SRL

 
Program
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
 
Locatie
Moara Vlasiei, Ilfov
 
 Telefon
0722 435 887

PAMANTUL VEGETAL

Tipul de pamant poate determina cresterea si dezvoltarea plantelor . Un pamant de calitate va usureaza munca si efortul, deoarece va puteti pregati terenul în mod corespunzător cu ajutorul nostru.

As Construct Srl va pune la dispozitie pamantul vegetal, care este benefic deoarece are calitatile necesare cresterii si dezvoltarii plantelor, fiind un sol fertil in care apa se scurge liber  si se manipuleaza cu usurinta.

Plantele au nevoie de cel mai bun sol pentru a fi hranite, iar pentru a avea rezultate remarcabile , solitia este : un pamant vegetal de calitate.

Un pamant bun produce recolte sanatoase si puternice capabile sa reziste la atacuri de daunatori și boli.

Pamantul vegetal este folosit ca adjuvant al altor elemente din gradina dumneavoastra si anume pentru amenajarea gazonului, la plantarea florilor, al coniferelor, plantelor aromatice, pentru amenajarea unei gradini de legume, si altele.

De la caz la caz, pamantul vegetal poate fi imbunatatit cu turba, nisip, pietris, etc.

Pamantul vegetal pentru plantele Bio

Practica cultivarii plantelor în cadrul alternativelor „bio“ se bazeaza pe valorificarea la maxim a fertilitatii economice si relative a pamantului.

Pamanturile cele mai indicate (normale) pentru practicarea agriculturii biologice sunt cele vegetale, deoarece au în compunerea lor argilă 20-30 % , nisip 50-70 %, calcar 5-10 %, humus 5-10 %.

Call Now Button